Lattia joka kestää B:hard

KOVAPUU.FI

B:hard Modern - kalanruotolattia

B:hard Modern kalanruotolattia on markkinoiden ensimmäinen aidosti uivana (liimatta) asennettava puinen kalanruotolattia. Jämäkän ja vain vähän kosteusvaihteluissa elävän rakenteensa ansiosta se ei nitise eikä natise, vaikka sitä ei liimattaisi alustaan.

Uudella Woodpowder-menetelmällä tammisesta pintaviilusta on saatu 3 x kestävämpää käsittelemättömään tammeen verrattuna. Sitä ei voi eikä tarvitse hioa, koska pinta kestää hyvin kovaakin kulutusta kuten iskuja, koiran kynsiä ja korkokenkiä.

B:hard sopii mainiosti kodin lattioihin, mutta on myös loistava lattiaratkaisu ravintoloihin, hotelleihin, liiketiloihin ja muihin kovan kulutuksen kaupallisiin tiloihin. B:hardin lankkutuotteiden tavoin sillä on ylivertaiset ominaisuudet verrattuna perinteiseen kalanruotoparkettiin, mutta hinta on huomattavasti edullisempi.

Perinteistä parkettia ohuempana B:hard soveltuu loistavasti myös saneerauskohteisiin. Myös kosteusvaihteluiden vaikutukset ovat perinteiseen parkettiin verrattuna huomattavasti pienemmät, joten B:hard sopii erinomaisesti käytettäväksi lattialämmityksen kanssa. 

Valmistaja antaa B:hardille kotikäytössä 10 vuoden ja julkisissa tiloissa 5 vuoden takuun.


Täyttä puuta

Kovetettu B:hard-puulattia on 100% puuta. Se luo aitoa tunnelmaa ja tuntuu jalan alla lämpimältä ja miellyttävältä. 

Edullinen

Kovetettu B:hard-puulattia on ylivertaisista ominaisuuksistaan huolimatta huomattavasti edullisempi kuin vastaavan levyinen perinteinen lankkuparketti.

Kestävä

B:hard-puulattia on kovetettu uudella Woodpowder-menetelmällä kolme kertaa kovemmaksi kuin käsittelemätön puu. Tämä tekee B:hardista ainutlaatuisen kolhuja ja kulutusta kestävän puulattian niin koteihin kuin julkisiin tiloihin.

Turvallinen

Kovetetun B:hard-puulattian valmistusprosessissa ei ole käytetty liimoja eikä lisättyä formaldehydiä. Koska B:hard on erittäin vaikeasti syttyvä, se on myös paloturvallinen valinta. B:hard on CE-merkitty tuote ja sillä on M1-päästöluokitus. Valmistaja antaa kovetetuille B:hard-puulattioille kotikäytössä 10 vuoden takuun.

Ekologinen

Kovetetun B:hard-puulattian puuraakaaine tuotetaan kestävästi hoidetuista metsistä. Tuotannon toimintaa määrittää ympäristösertifikaatti ISO 14001 ja valmistusprosessi on puuraaka-ainetta säästävä. B:hard on myös täydellisesti kierrätettävissä.