Lattia joka kestää B:HARD

KOVAPUU.FI

B:hard asennus -ja hoito-ohjeet

Lue koko asennusohje huolellisesti ennen lattian asennuksen aloittamista. Tehtaan tuotevastuu ei koske tuotteita, joita ei ole asennettu ohjeiden mukaisesti.

Jotta aito puulattiasi ilahduttaisi sinua pitkään, on tärkeää, että hoidat sitä oikein. Puhdistaminen oikeilla pesuaineilla pitää puulattian pinnan hyvässä kunnossa ja helppona puhdistaa. Lattian pintaa naarmuttavien hiekan, leivänmurujen ym. vastaavan säännöllinen imurointi on ensiarvoisen tärkeää. Suosittelemme myös huopatassuja huonekalujen alle.

Öljytylle puulattialle on omat pesuaineensa, jotka sekä puhdistavat että hoitavat lattian öljypintaa. Yleispesuaine tai vastaava liuottaa lattian pintaa suojaavaa öljykerrosta, jolloin lika imeytyy puun pintaan ja lattia on hankala pitää puhtaana. Huoltoöljyämisen tarve riippuu kulutuksesta. 

Lakatun lattian voi puhdistaa lakatulle puulattialle tarkoitetulla pesuaineella tai käsinpesuun tarkoitetulla tiskiaineella. Älä puhdista lakattua puulattiaa puhdistusaineella, joka sisältää ammoniakkia. Se voi vahingoittaa lakkapintaa ja muuttaa sen maitomaiseksi.


Asennusohjeet B:hard puulattialle.


Puhdistus-ja hoito-ohjeet ÖLJYTYLLE B:hard puulattialle.

Puhdistus -ja hoito-ohjeet LAKATULLE B:hard puulattialle.


Puhdistus-ja hoito-ohjeet JULKISTEN TILOJEN ÖLJYTYLLE B:hard puulattialle.